Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

fietsclub bezoekt Hembrugterrein

13 november 2022 om 09:30 - 17:00

De fietsclub vertrekt op 13 november om 09:45 uur van het Amstelveld. Dan fietsen we naar het Hembrugterrein via de elektrische pont (vertrekt om 11:00 uur). Op dat Hemterrein zijn veel leuke plekken om te bekijken. Sommige gebouwen zijn gesloten in verband met een ingrijpende verbouwing, maar je kunt wel lunchen bij Lab-44. Na de lunch met de pont weer terug om een kort bezoek te brengen aan de buurtboerderij.

Daarna gaan we naar de Westergasfabriek. Daar worden op het ogenblik in de “Fabrique des Lumières” interessante mediaprojecten getoond. We kunnen we die zondagmiddag de eerdere tentoonstelling over Gustav Klimt niet zien, maar de “List Sentinels” van Jimmy Nelson is ook heel mooi. Het duurt 40 minuten en begint vanaf 15.00 uur. Voor stadspashouders met een blauwe ruit is de entree gratis. Daarna gaan we  nog even langs zaal100 in De Wittenstraat en vervolgens terug naar het Amstelveld.

Deze tocht is al volgeboekt. Ben je ook geïnteresseerd en wil je misschien een volgende fietstocht meefietsen? Stuur dan een mailbericht naar info@stadsdorpweteringplus.nl.

Gegevens

Datum:
13 november 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Gerard Langerhorst
E-mail:
g.langerhorst@chello.nl

Locatie

Hembrugterrrein
Hemkade 18
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Close Search Window
Naar de inhoud springen