Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

informatiebijeenkomst over training iPhone/iPad

21 september 2022 om 10:30 - 12:30

Op 21 september organiseren we een informatiebijeenkomst over de training die het stadsdorp geeft voor het gebruik van de iPhone of iPad. Deze bijeenkomst bestaat uit twee delen: Eerst laten we in vogelvlucht zien wat je met de iPhone of iPad kunt doen. Daarbij zullen we vooral mogelijkheden laten zien die je misschien niet kent. Daarna gaan we dieper in op de training zelf. We zijn van plan om die op maat te geven. Dat wil zeggen dat we aan de ene kant een training voor beginners zullen geven en aan de andere kant een training voor buurtgenoten die al langer met een iPhone of iPad werken, maar af en toe het spoor bijster raken.

Tijdens de bijeenkomst willen we voor beide groepen verkennen hoe we het beste de training kunnen inrichten. Voor de beginners betekent dat dat we eerst willen weten wat zij met de iPhone of iPad willen gaan doen. Dus bijvoorbeeld foto’s maken en versturen, mailen met vrienden, boeken en kranten lezen, je gezondheidstoestand volgen en verbeteren, muziek luisteren of lezen, tv-kijken enzovoort. Voor de meer ervaren gebruikers willen we graag weten wat voor problemen ze zoal tegenkomen, waar ze de weg kwijtraken en wat ze geprobeerd hebben om hun probleem op te lossen.

Denk er vast over na en schrijf dat voor jezelf op. Dat leidt tot een beter resultaat.

Op basis van het gesprek proberen we een samenhangende training te ontwikkelen. Het spreekt voor zich dat we soms aparte groepjes moeten vormen zodat iedereen tot zijn of haar recht komt. We gaan er van uit dat we de training dit najaar kunnen geven. Voor degenen die nog geen iPhone of iPad hebben: er is een beperkt aantal bruikleen iPads beschikbaar!

Gegevens

Datum:
21 september 2022
Tijd:
10:30 - 12:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Gerrit de Jager
Telefoon:
0206224064
E-mail:
kwartiermakers@stadsdorpweteringplus.nl

Locatie

Tweede Uitleg
Nieuwe Looiersstraat 29
Amsterdam, nl-nh 1017 VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31641813878
Close Search Window
Skip to content