Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iPhone/iPad cursus deel 1

10 november 2022 om 10:00 - 12:00

De iPhone/iPad cursus is bedoeld voor buurtgenoten die ooit wel een computer gebruikt hebben, maar daar zich niet meer aan wagen. Je leert in deze cursus de iPhone of iPad te gebruiken voor allerlei dagelijkse zaken. Dus niet alleen internetten, telefoneren, of foto’s maken, maar ook brieven schrijven, boeken of kranten lezen, je dossier bij de huisarts bekijken en nog veel meer. Het belangrijkste doel van de cursus is vertrouwen krijgen. Dus zelf dingen proberen zonder de angst dat er iets “fout” gaat.

Als je zelf nog geen iPhone of iPad hebt kun je voor de duur van de cusrus een iPad in bruikleen krijgen. Dan kun je achteraf bepalen of zo’n apparaat iets voor je is. Op het eerste gezicht zijn die apparaten erg duur, maar je kunt tegenwoordig ook ‘tweedehands’  iPhones of iPads krijgen. Zij gaan lang mee, dus dat maakt dat ze uiteindelijk toch goedkoper zijn.

De cursus beslaat vijf dagen, onderbroken door een weekeinde. ‘s Morgens twee uur les (met een pauze), ‘s middags oefeningen maken onder begeleiding van een digicoach, gevolgd door een terugkoppeling van 16:00 tot 17:00 uur. Hierbij gaat het vooral om van elkaars problemen te leren. De cursus is gratis. Er wordt wel een bijdrage verwacht voor koffie of thee.

Gegevens

Datum:
10 november 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Gerrit de Jager
Telefoon:
0206224064
E-mail:
kwartiermakers@stadsdorpweteringplus.nl

Locatie

HTIB
Eerste Weteringplantsoen 2c
Amsterdam, 1017 SJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0206221820
Bekijk de site van Locatie
Close Search Window
Naar de inhoud springen