Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

iPhone/iPad cursus deel 4

15 november 2022 om 10:00 - 12:00

De iPhone/iPad cursus is bedoeld boor buurtgenoten de ooit wel een computer gebruikt hebben, maar zich daar niet meer aan wagen. Je leert in deze cursus de iPhone of iPad te gebruiken voor allerlei dagelijkse zaken. Dus niet alleen internetten, telefoneren of foto’s maken, maar ook brieven schrijven, boeken of kranten lezen, je dossier bij de huisarts bekijken en nog veel meer. Het belangrijkste doel van de cursus is vertrouwen krijgen. Dus zelf dingen proberen zonder de angst dat je iets “fout” doet.

Als je zelf nog geen iPhone of iPad hebt, kun je voor de duur van de cursus een iPad in bruikleen krijgen. Dan kun je achteraf bepalen of zo’n apparaat iets voor je is. Op het eerste gezicht zijn iPhones en iPads erg duur, maar je kunt tegenwoordig ook makkelijk ‘tweede hands’ apparaten krijgen (“refurbished” heet dat, apparaten die door de leverancier opgelapt zijn). Zij gaan lang mee, dus ze zijn op termijn toch goedkoper in het gebruik.

De cursus beslaat vijf dagen, onderbroken door een weekeinde. ’s Morgens twee uur les (met een pauze), en ’s middags thuis oefeningen maken onder telefonische begeleiding van een digicoach met aan het einde van de dag om 16:00 uur een terugkoppeling. Daarbij gaat het vooral om van elkaars problemen te leren. De cursus is gratis. Er wordt wel een bijdrage verwacht voor koffie of thee.

Gegevens

Datum:
15 november 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Gerrit de Jager
Telefoon:
0206224064
E-mail:
kwartiermakers@stadsdorpweteringplus.nl

Locatie

HTIB
Eerste Weteringplantsoen 2c
Amsterdam, 1017 SJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0206221820
Bekijk de site van Locatie
Close Search Window
Naar de inhoud springen