Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kenniskring Zorg en Wonen

16 september 2022 om 15:30 - 17:00

De Kenniskring Zorg en Wonen van de Amsterdamse Stadsdorpen bestaat uit zes deelnemers vanuit de stadsdorpen Centrum-Oost, Rivierenbuurt, Roze Stadsdorp, Wetering+ en Vondeldorp. De kenniskring vervult de rol van kenniscentrum voor de stadsdorpen op het gebied van ondersteuning (zorg) en wonen. Het gaat daarbij om:

  • Kennisuitwisseling; het delen van informatie en kennis om de aangesloten stadsdorpen in staat te stellen hun leden te kunnen informeren. Die kennis bestaat uit ervaring met dienstverleners, opbrengsten van conferenties waar leden aan deelnemen, deelname aan stedelijke overleggen en verwijzingen naar publicaties.
  • Best practices delen; goede voorbeelden van dienstverlening naar voren brengen die relevant zijn voor de (grootstedelijke) context. Deze voorbeelden kunnen stadsdorpen en hun partners gebruiken om hun dienstverlening te verbeteren.
  • Instrumenten verzamelen, ontwikkelen en/of ontsluiten die de zelfregie ondersteunen, zoals een handleiding voor het voeren van een intakegesprek, voor het gebruik van nieuwe technieken, informatiepakketten over toewijzingsprocedures voor zorg of huisvesting, etc..
  • Actief vanuit de rol van gebruiker bijdragen aan de lokale beleidsvorming wanneer de indruk bestaat dat expertise, competenties en opvattingen van de Kenniskring iets kunnen toevoegen..
  • De Kenniskring neemt als dat zinvol is ook deel aan bepaalde projecten en werkgroepen.

Gegevens

Datum:
16 september 2022
Tijd:
15:30 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Gerrit de Jager
Telefoon:
0206224064
E-mail:
kwartiermakers@stadsdorpweteringplus.nl

Locatie

Tweede Uitleg
Nieuwe Looiersstraat 29
Amsterdam, nl-nh 1017 VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31641813878
Close Search Window
Skip to content