Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

museumgroep gaat naar “De Grote Indonesië Tentoonstelling

28 januari om 14:00 - 16:30

Een paar jaar geleden is de museumgroep in het Stadsdorp Wetering tot stand gekomen.

Elke 6 á 8 weken maken de leden van de museumgroep een afspraak om op zondagmorgen een museum te bezoeken. Het aanbod in Amsterdam is altijd zo groot dat er altijd wel een keuze is te maken. Bij het nemen van een besluit gaan we uit van de meeste stemmen. Verrassend genoeg is er vaak overeenstemming. Het is niet altijd mogelijk om op ons afgesproken tijdstip deel te nemen aan een rondleiding, dus maken we meestal onze eigen wandeling in het museum. Na afloop van het museumbezoek gaan we gezamenlijk in de buurt van het museum ergens koffie drinken. Altijd heel gezellig.

Een onuitwisbare herinnering hebben we aan de verhalenverteller over Multatuli. In het kleine museum hingen we aan zijn lippen en tot onze spijt moest hij op een gegeven moment stoppen voor het volgende groepje.

Voordeel van deelname aan een museumgroepje is dat je soms een tentoonstelling bezoekt waar je in eerste instantie helemaal niet naar toe zou gaan. Achteraf blijkt het dan erg interessant te zijn. Het groepje bestaat uit 10 leden, gemiddeld gesproken zijn we met 6 mensen aanwezig bij een bezoek.
Informatie en aanmelding: driehuisb@hotmail.com (Betty Driehuis)

De museumgroep gaat op 28 januari 2024 naar de tentoonstelling over Indonesië in de Nieuwe Kerk.

Gegevens

Datum:
28 januari
Tijd:
14:00 - 16:30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

museumgroep
E-mail
driehuisb@hotmail.com

Locatie

Nieuwe Kerk
Dam
Amsterdam, Nederland
+ Google Maps
Close Search Window
Ga naar de inhoud