Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

verkenning met digistarters

14 september 2022 om 10:30 - 12:00

Er zijn nogal wat buurtgenoten die geen ervaring hebben met slimme telefoons, tablets of computers. Onderzoek wijst uit dat meer dan 20% van onze buren nog niet echt kennis gemaakt heeft met digitale communicatie. Digistarters dus. Zij kunnen misschien door ons worden overgehaald om een paar dingen te leren die hen helpen om bijvoorbeeld een slimme telefoon te gebruiken.
“De trein naar Arnhem van 11:20 uur rijdt vandaag niet wegens een wisselstoring. Kijk in de app voor een alternatieve route”

Je zal maar op het perron staan en niet weten wat je dan moet doen. NS-personeel is in geen velden of wegen te vinden, dus zit er niets anders op dan andere mensen op het perron om hulp te vragen “omdat je je telefoon vergeten bent”. Dit soort situaties doet zich steeds vaker voor. Denk maar aan het vernieuwen van je rijbewijs, het maken van een afspraak in het ziekenhuis, het stemmen op een project van “Centrum Begroot”, of het ontvangen van deze nieuwsbrief.

Wij willen nagaan of er in onze directe omgeving buurtgenoten zijn die gebaat kunnen zijn met een eenvoudige training voor het handig gebruik van een slimme telefoon. In deze bijeenkomst willen we bespreken hoe we het beste met deze buurtgenoten in contact kunnen komen. Nog mooier zou zijn als zijzelf ook langskomen om ons uit te leggen hoe we dat kunnen aanpakken.

Gegevens

Datum:
14 september 2022
Tijd:
10:30 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Organisator

Gerrit de Jager
Telefoon:
0206224064
E-mail:
kwartiermakers@stadsdorpweteringplus.nl

Locatie

Tweede Uitleg
Nieuwe Looiersstraat 29
Amsterdam, nl-nh 1017 VA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+31641813878
Close Search Window
Skip to content