Wandelen

Het Stadsdorp kent twee wandelgroepen: de ene verkent de architectuur en de andere wandelt graag in de natuur. Beide groepen hebben nog ruimte voor meer deelnemers.

De fietsclub bestaat nog maar kort, maar heeft enthousiaste deelnemers. Zij doen ‘rondjes om de stad’, niet al te snel en tussentijds een pauze. Lees hieronder hoe zij dat doen.

De twee filmclubs bezoeken maandelijks een film. Daarna gaan zij meestal ergens nog iets drinken om de film te bespreken en gezellig met elkaar te praten. Lees hieronder hoe zij dat aanpakken.

De leesclubs (5 tot 8 buurtgenoten) kiezen maandelijks een boek dat zij dan in hun volgende bijeenkomst bespreken. Soms bereidt iemand dat voor, maar het zijn geen ‘academische’ discussies.

De museumgroep bestaat uit een groep buurtgenoten die gezamenlijk tentoonstellingen bezoeken in vooral Amsterdamse musea. Zij stemmen onderling de datum en de te bezoeken tentoonstelling af.

 

De restaurantclub bezoekt driemaandelijks (met maximaal 8 buurtgenoten per keer) een restaurant. De opzet is om in onderling overleg nieuwe restaurants te bezoeken in onze eigen buurt of daar vlakbij gelegen. Ook bestaande restaurants, die een make-over hebben gekregen, worden niet vergeten.

tafelgesprek

Alle activiteiten op deze pagina hebben een terugkerend karakter. Je kunt natuurlijk ook een training of cursus gaan volgen. Daarbij krijg je direct contact met een kleine groep buren voor een beperkte tijd.

Close Search Window
Ga naar de inhoud