Fietsgroep

De fietsgroep bestaat niet uit snelheidsduivels. Je kunt ook met een gewone stadsfiets meedoen. De afstanden die we afleggen liggen rond de 20 km.

Ongeveer halverwege wordt gestopt bij een café. 

Als je ook mee wilt fietsen, meld je dan aan via deze link (hierop klikken svp). Dan krijg je van ons een link naar de whatsapp-groep van de fietsgroep. In die groep worden de fietstochten gepland.

fietstocht

Fietstocht naar Muiden (november 2019)

Met een klein groepje (ongeveer 8) buurtgenoten volgden we bovenstaande fietsroute naar Muiden. Daarbij zijn we even gestopt bij het Diemer Fort. Daarna hebben we door de Vijfhoek gewandeld (zie afbeelding hiernaast).

Na dit eerste zeer geslaagde uitje van de club brak Corona uit. Nu de lucht is geklaard gaan wij weer door. Een van de deelnemers legt in overleg met de andere deelnemers een datum vast en zet samen met een buddy een route uit met een afstand van zo’n 20 kilometer. Als het even kan met een een attractie en enige ontspanning in een uitspanning onderweg.

brug bij Vijfhoek
Vijfhoek (vlakbij Fort Diemerdam)

Fietstocht naar de Molen van Sloten (juni 2021)

Met een groepje van 11 buurtgenoten zijn we op eenzonnige zondag via het Amsterdamse Bos naar de Molen van Sloten gefietst. Onderweg hebben we het pontje over de Nieuwe Meer genomen en daar iets gedronken.

oversteek Nieuwe Meer en daarna naar de molen
Close Search Window
Ga naar de inhoud