Registreren

Op deze pagina kunt u zich registreren als gebruiker van de website. Dat is alleen nodig als u wilt reageren op een onderdeel van de website. Omdat deze reacties de privacy kan raken, zijn we genoodzaakt de gebruikers van de website in dat geval te registreren. Voor regulier gebruik van de website is dat dus niet nodig.

De registratie bestaat uit de volgende stappen:

 1.  Na het invullen van het formulier drukt u op de knop ‘registreren’. Het formulier vraagt om verschillende namen:
  1. de gebruikersnaam is de naam waarmee u in de administratie (samen met het wachtwoord en uw mailadres) wordt opgenomen. Deze informatie is vertrouwelijk en wordt niet verder verspreid zonder uw expliciete instemming. Het is aan te bevelen om een simpele combinatie van letters en eventueel cijfers te gebruiken, omdat andere tekens zoals @, ! et cetera soms niet goed worden geregistreerd.
  2. de schermnaam is de schuilnaam waarmee u kunt participeren in het stadsdorpforum of andere discussies op de website. Deze schuilnaam wordt op het scherm getoond en heeft tot doel uw privacy te beschermen.
 2.  Nadat op op de knop ‘registreren’ gedrukt hebt, krijgt u automatisch een bericht in het mailadres dat u hebt opgegeven. Dat bericht wordt verstuurd vanuit WordPress@stadsdorpweteringplus.nl. Let op: Soms belandt dat bericht in uw ‘spambox’ (de map met ongewenste reclameberichten). Dat bericht bevat een link, waarop u kunt klikken. Deze stap is nodig om te voorkomen dat iemand zich aanmeldt met het mailadres van iemand anders.
 3. Daarna moet de beheerder van de website uw registratie goedkeuren. Dat is van belang om de deelnemers aan het stadsdorpforum te beperken tot degenen die binding hebben met Stadsdorp Wetering+. De goedkeuring vindt meestal binnen 24 uur plaats.
 4. Na goedkeuring ontvangt opnieuw een bericht vanuit WordPress@stadsdorpweteringplus.nl met alle gegevens die u verstrekt heeft (dat bericht u desgewenst ergens kan bewaren).
 5. U kunt vervolgens inloggen met uw de door u gekozen gebruikersnaam en wachtwoord op de welkomstpagina van de website van Stadsdorp Wetering+

U kunt ook voor een nadere toelichting bij het invullen van het formulier en de stappen die daarop volgen de video bekijken, die de hierboven beschreven stappen toelicht  (op uitgelichte  tekst klikken svp). Als de registratie en/of de login procedure niet naar wens verloopt, kun je altijd contact opnemen met het stadsdorp (adresgegevens staan op de welkomstpagina). Dan zullen wij je helpen.

 

 • Kies hiervoor een unieke naam. Deze naam wordt uitsluitend doorgegeven aan de beheerder van de website. Daarmee voorkom je dat jouw eigen naam bekend zou worden als je op een artikel op de website zou willen reageren.
 • Wij willen graag weten waar u woont. Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk om u te informeren over het bestaan van een binnenbuurt in uw straat (zie website voor nadere toelichting) . We zouden u ook kunnen benaderen (als u daarmee vooraf heeft ingestemd) voor burenhulp als een naaste buur om hulp gevraagd heeft. Wij zullen uw gegevens niet voor andere doelen gebruiken, tenzij u daarvoor toestemming heeft gegeven.
 • Het kan soms handig zijn om u telefonisch te kunnen bereiken. Vooral als een activiteit plotseling niet doorgaat.
 • Voer uw wachtwoord in. Minimum length of 6 characters.
 • Voer uw wachtwoord opnieuw in.