Agenda Stadsdorp Wetering+

Naast de gebruikelijke activiteiten van de leesclubs, filmclubs, museumgroep, en zo voort (zie activiteitenpagina) zijn de volgende activiteiten gepland:

*2 oktober 10:00 uur stretching yoga  (HTIB) 

De reacties van de deelnemers aan de eerste lessen waren zeer enthousiast. Dus laat dat voor de twijfelaars een stimulans zijn om zich alsnog op dinsdagochtend om 10:00 uur te melden bij het HTIB (Eerste Weteringplantsoen 2c).

* 2 oktober, vroege avondvoorstelling van filmclub #1

Voor de buurtgenoten die zich niet aan de salsa wagen is er natuurlijk altijd nog de filmclub die elke tweede dinsdag van de maand gezamenlijk naar een mooie film gaat kijken.

* 4 oktober, 14:00 uur Hoofdingang Amstelpark seniorenwandeling

De wandelgroep verzamelt zich op 4 oktober om 14:00 uur bij de hoofdingang aan de Europaboulevard (Arend Janszoon Ernststraat 1). Die ingang is met openbaar vervoer bereikbaar met de Noord-Zuidlijn naar Station Zuid en daar overstappen op bus 62 richting Amstelstation. Die bus stopt bij het Amstelpark.

*5 oktober, 13:30 uur digitaal trefpunt (TU)

Help! Hij doet het niet…

Veel mensen voelen zich hulpeloos als hun PC, tablet of smartphone niet doet wat zij verwachten. De deelnemers aan het digitale trefpunt gaan daar zelf wat aan doen. Zij gaan onder begeleiding zelf op zoek naar de oplossing van problemen die ze tegengekomen zijn. Centrale doelstelling is dus zelfredzaam worden op dit gebied. Zij komen in principe elke eerste vrijdag van de maand om 13:30 uur bijeen in de Tweede Uitleg.

We beginnen iedere keer met een thema dat actueel is. We zullen onder andere aandacht besteden aan het veilig gebruik van sociale media.

*7 oktober, 10:30 uur architectuurwandeling in de Staatsliedenbuurt

Voor nadere info en aanmelding kun je een bericht sturen naar info@stadsdorpweteringplus.nl

* 9 oktober, 10:00 uur stretching yoga (HTIB)

Zie boven voor toelichting

*10 oktober, 20:00 uur leesclub non-fictie

Dit keer bespreken zij het boek van Timothy Snyder: “The Road to Unfreedom”. Een erg interessant boek in het tijdperk van nep-nieuws en zijn gevolgen.

De agenda van de Tweede Uitleg (Nieuwe Looiersstraat 29) kun je vinden door op deze tekst te klikken.