Agenda Stadsdorp Wetering+

Naast de gebruikelijke activiteiten van de leesclubs, filmclubs, museumgroep, en zo voort (zie activiteitenpagina) zijn de volgende activiteiten gepland:

* elke dinsdag om 10:00 uur HTIB: Stretching yoga

Uit de enthousiaste Yogaclub-deelnemers komt steeds vaker de vraag naar voren: ‘Wat zijn de plannen voor de toekomst?’

Nu de effecten van iedere dinsdag een uurtje Yoga merkbaar worden, vindt Eric Slabbers dat de yogalessen een geslaagd experiment zijn. Hij zal vanaf 8 januari 2019 voor een periode van 4 maanden een volgende reeks Yoga lessen geven. Bijna verbindt hij er als voorwaarde aan dat er meer kerels zich komen aanmelden. Maar ja, zoiets kun je niet vragen, je zou het ze wel gunnen… Suggestie voor mannen die nog op zoek zijn naar een origineel ‘Goed Voornemen 2019.’
De lessen vinden plaats in het HTIB, Eerste Weteringplantsoen 2c. De deelnemers kunnen een vrijwilllige bijdrage leveren aan de kosten van de lessen.

Wil je ook meedoen? Meld je aan via ons mailadres.

*  elke eerste zondag van de maand: architectuur wandeling om 10:30 uur

Elke eerste zondag van de maand vezorgen Ludy Giebels of Thea de Jager een wandeling langs interessante architectuur in Amsterdam. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan volkshuisvesting.

NB de architectuurwandeling op 9 februari is gecancelled in verband met de verwachting van slecht weer.

*  elke eerste vrijdag van de maand om  13:30 uur TU : Digitaal Trefpunt

Veel mensen voelen zich hulpeloos als hun PC, tablet of smartphone niet doet wat zij verwachten. De deelnemers aan het digitale trefpunt gaan daar zelf wat aan doen. Zij gaan onder begeleiding zelf op zoek naar de oplossing van problemen die ze tegengekomen zijn. Centrale doelstelling is dus zelfredzaam worden op dit gebied. Zij komen in principe elke eerste vrijdag van de maand om 13:30 uur bijeen in de Tweede Uitleg.

We beginnen iedere keer met een thema dat actueel is. We zullen onder andere aandacht besteden aan het veilig gebruik van sociale media.

De agenda van de Tweede Uitleg (Nieuwe Looiersstraat 29) kun je vinden door op deze tekst te klikken.