Agenda Stadsdorp Wetering+

Naast de gebruikelijke activiteiten van de leesclubs, filmclubs, museumgroep, en zo voort (zie activiteitenpagina) zijn de volgende activiteiten gepland:

 

 

*13 maart, 19:30 uur samen salsa leren dansen (TU) 

Na de proefles van 13 februari gaan we door om samen met Hector Pedreros salsa te leren dansen. Echt leuk om te doen.

* 16 maart, 13:30 uur introductie tot de iPadcursus (TU)

Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers informatie over de iPadcursus die in april zal starten. Een deelnemer van een eerdere cursus zal vertellen hoe hij of zij de cursus heeft ervaren. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen. Nadere  informatie over aanmelding, cursusdagen etc. staat in onze nieuwsbrief.

 

*22 maart, 15:00 uur veiligheid in en om het huis (HTIB, Eerste Weteringplantsoen 2c)
Deze geplande bijeenkomst wordt uitgesteld. Nadere informatie volgt in de nieuwsbrief van Stadsdorp Wetering+.

*4 april, 17:00 uur buurtborrel (TU)

In overleg met de deelnemers houden we de buurtborrel in de Tweede Uitleg in aansluiting op de film die daar op de eerste woensdag van de maand wordt vertoond. Voor het programma van de film verwijzen we naar de website van de Tweede Uitleg.

*6 april, 13:30 uur start iPadcursus (TU)

Op deze dag begint een serie van zes lessen om te leren omgaan met een iPad. Nadere informatie over de opzet en inhoud van het programma kun je te vinden door te klikken op de volgende uitgelichte tekst.

De cursusdagen (alle in de Tweede Uitleg) zijn:

  • 6 april, 13:30 uur
  • 11 april, 10:30 uur
  • 13 april, 13:30 uur
  • 18 april, 10:30 uur
  • 2 mei, 10:30 uur

*6 april, 15:30 uur digitaal trefpunt (TU)

Help! Hij doet het niet…
Veel mensen voelen zich hulpeloos als hun PC, tablet of smartphone niet doet wat zij verwachten. De zes deelnemers aan het digitale trefpunt gaan daar zelf wat aan doen. Zij gaan onder begeleiding zelf op zoek naar de oplossing van problemen die ze tegengekomen zijn. Centrale doelstelling is dus zelfredzaam worden op dit gebied. Zij komen in principe elke eerste vrijdag van de maand om 13:30 uur bijeen in de Tweede Uitleg. Doe ook mee en meld je aan!

 

De agenda van de Tweede Uitleg (Nieuwe Looiersstraat 29) kun je vinden door op deze tekst te klikken.