Stadsdorp Wetering+

Op deze pagina kun je terugkijken naar activiteiten die we in de afgelopen tijd hebben vastgelegd. Als je op een foto klikt, krijg je hem op schermgrootte te zien.Omdat sommige foto’s  in ‘verticale’ (portret )stand gemaakt zijn, verdwijnt soms de bovenkant. 

Je kunt echter de foto’s stuk voor stuk bekijken. Dan selecteer je één foto en kun je daarna bladeren door de knoppen links en rechts van de foto te gebruiken.

Hieronder vind je een selectie van foto’s die gemaakt zijn tijdens de Lentesalon van 2 juni 2024.  Wij hebben geen bericht gekregen van deelnemers dat zij geen foto’s van henzelf of hun kinderen op de website wilden zien.  Als je toch bezwaar hebt tegen het publiceren van een bepaalde foto verzoeken we je ons dat te melden via info@stadsdorpweteringplus.nl. Wij zullen die foto dan onmiddelljk verwijderen.

De Lentesalon van 2 juni 2024 voltrok zich op de binnenplaats van basisschool De Kleine Reus. Het was een vrolijke bijeenkomst met muziek, voordrachten, groepsactiviteiten met lekkere hapjes en drankjes,

Hieronder vind je de foto’s die gemaakt zijn tijdens de buurtmaaltijd van 21 februari 2024 in de zaal van het HTIB.  Unal, de kok van het HTIB had een lekkere gevarieerde  maaltijd klaargemaakt. Wendie bracht haar gedicht over het Amsterdamse water ten gehore.

Rob en Gerrit stelden de vraag aan de orde: “wat kun je als buurtgenoot doen als de zorg het laat afweten?”. Dat leverde veel reacties op.

Alhoewel de fotografen om toesteming hebben gevraagd voor het gebruik in onze nieuwsbrief of website, is het mogelijk dat we iemand ten onrechte hier hebben afgebeeld. Wij verzoeken in dat geval met ons contact op te nemen via info@stadsdorpweteingplus.nl. Wij zullen dan de gewraakte afbeelding onmiddellijk verwijderen.

impressies van het zomerfeest van 2 juni 2023 op de binnenplaats van de basisschool De Kleine Reus.

Close Search Window
Ga naar de inhoud