Stadsdorp Wetering+

Op deze pagina kun je terugkijken naar activiteiten die we in de afgelopen tijd hebben vastgelegd. Als je op een foto klikt, krijg je hem op schermgrootte te zien.

Hieronder vind je de foto’s die gemaakt zijn tijdens het buurtfeest op 16 juli 2023 op de Binnenplaats van de “Kleine Reus”. Het feest was een groot succes met veel optredens, lekkere hapjes en andere bijdragen.

Alhoewel de fotografen meestal om toesteming hebben gevraagd voor het gebruik in onze nieuwsbrief of website, is het mogelijk dat we iemand ten onrechte hier hebben afgebeeld. Wij verzoeken in dat geval met ons contact op te nemen via info@stadsdorpweteingplus.nl. Wij zullen dan de gewraakte afbeelding onmiddellijk verwijderen.

De volgende foto’s zijn gemaakt tijdens een prachtige tocht vande fietsclub op 13 november 2022. De tocht werd voorbereid door Gerard Langerhorst. De foto’s zijn voor een groot deel gemaakt in de tentoonstelling over Klimt en Hundertwasser in “Fabrique des Lumières”. Daarnaast zijn foto’s gemaakt in het “Museum of Humanity” op het Hembrugterrein.

de onderstaande foto’s zijn gemaakt tijdens de buurtmaaltijd van 15 juni en het zomerfeest van de Noorderbuurt op 2 juli 2022

Close Search Window
Ga naar de inhoud