betrouwbare vaklieden

We hebben buurtgenoten gevraagd ons de namen van betrouwbare vaklieden door te geven. Het gaat dan om vaklieden die door tenminste twee stadsdorpsgenoten als betrouwbaar worden aangemerkt. Het gaat dan om zaken zoals een duidelijke offerte,  vakkundigheid, het nakomen van afspraken, helderheid over eventueel meerwerk, en een goede service (goede nazorg, afhandeling kleine gebreken). Hieronder staan vaklieden die buurtgenoten betrouwbaar vinden:

Marijn Janselijn,

“Jongkind en Janselijn”, Weteringstraat 3 sous,  T 06-25055902, verzorgt fijn timmerwerk, houtwerk restauratie, bouwt nieuwe meubels en restaureert houtwerk van schilderijen. Uurtarief is € 46,64 of € 53,24 afhankelijk van het geldende btw-tarief, of op offertebasis.

Pieter Rijlaarsdam,

“CV-reparatie”, T 06 – 150 387 09, beschikbaar voor acute zaken zoals storingen en voor reiniging, onderhoud en installatie van cv-ketels. Het onderhoud betreft: het schoonmaken van brander, warmtewisselaar en condensafvoer. Afstellen van de ketel voor van de ketel voor optimaal rendement en minimaal gasverbruik. Controle van de waterdruk, indien nodig bijvullen en ontluchten. U kunt altijd mailen voor technisch advies of een vrijblijvende offerte   Na afloop van hun werkzaamheden vernemen we graag wat jullie ervaring met de bovengenoemde vaklieden is.

Jelle de Vries

In het verleden kon u een beroep doen op Centram , voor kleine klussen in badkamer en trappenhuis. De klussendienst is helaas opgeheven. Jelle de Vries, die dat werk naar volle tevredenheid van zijn klanten deed, is nog steeds bereid uw kleine klussen in huis af te handelen voor het tarief van € 12,50 per uur.

Jelle de Vries is per mail bereikbaar: j.vries683@upcmail.nl of per telefoon (020) 682 73 24 of (06) 24 66 46 49.

Geef een reactie